Drengene skal møde Nibe Skole på hjemmebane på torsdag.Arkivfoto

Comeback til drengene og exit for pigerne

Fjerritslev Skoles drengehold får besøg af Nibe Skole

20. oktober 2018 kl. 10:14

FJERRITSLEV: Da der inden efterårsferien blev afviklet skolefodbold i Fjerritslev endte det desværre med et knebent nederlag på 2-1 til Gl. Hasseris Skole for pigernes vedkommende

Fra kampens start var det gæsterne der havde spillet, chancerne og det første mål. Efter 10 minutters spil kom første chance til Fjerritslev, men Benedikte Lindstrøms forsøg blev afværget med en flot fodparade.

Efter pausen var der flest chancer til udeholdet, hvilket resulterede i en scoring midt i halvlegen. Men Fjerritslev pigerne lagde sig ikke ned, selvom de nu var bagud med to mål, men kæmpede flot videre, hvilket resulterede i, at Benedikte Lindstrøm kunne reducere til 2-1 kort før tid.

Da der var seks minutters tillægstid, blev det faktisk ret spændende, men desværre fik Fjerritslev ikke held af anstrengelserne for at tvinge kampen ud i en straffesparksafgørelse. Matilde Nielsen fik fidusen, og Nanna Rosenskjold vandt kampens fair-play pris.

Drengene skulle spille mod Biersted, og den kamp var der fart over fra start til slut. Efter to minutters spil måtte Oliver Jensen i Fjerritslev målet diske op med en flot 1 mod 1 redning, men allerede et par minutter herefter måtte han også se det første mål gå ind hos sig.

Spillet bølgede frem og tilbage med overvægt til Fjerritslev, hvilket resulterede i flere gode chancer for udligning, men 10 minutter efter pausen kom Fjerritslev yderligere bagud.

De fleste troede dermed at kampen var afgjort, men de tog heldigvis fejl, da Andreas Toft lavede et flot hattrick og fik vendt resultatet til Fjerritslevs fordel, inden Søren Rosendal kunne fuldende et comeback og score til 4-2 i dommerens tillægstid.

Hermed skal drengene spille 5. runde mod Nibe Skole på Fjerritslev stadion torsdag klokken 13.15