FIF Fodbold fortsatte den gode vinderstime og vandt over lokalrivalerne. Nu er de rykket op i serie 2. Foto: Privatfoto
Livet her

FIF Fodbold rykker op i serie 2 og holder skansen som ubesejrede

FIF Fodbold kunne torsdag 17. juni kalde rykke op i serie 2 efter vundet kamp mod lokalrivalerne Trekroner IF

18. juni 2021 kl. 20:57
Opdateret kl. 21:12

Trekroner måtte se sig slået, da kampen 17. juni blev fløjtet af med stillingen 3-1 til De Blå.

Stemningen var ekstatisk, da seniorholdet fra FIF Fodbold kunne bryde ud i jubel som vindere. Holdtræner, Mike Hermansen, kalder sejren yderst fortjent efter en velspillet kamp.

Trekroner lagde ellers godt ud, for ved første målchance scorede de til 1-0. Det skulle dog ikke slå de sejrsgale fodboldherrer fra Fjerritslev ud. Begge sæsoner med Mike Hermansen som holdtræner, har De Blå vundet alle kampe, og for anden gang er de nu rykket op.

FIF’s seniorhold fik derfor også hurtigt udlignet til 1-1 og fortsatte en god indsats første halvleg igennem. De måtte endda bide et mål i sig, der blev annulleret for offside.

I 60. minut scorede Christian Hjortshøj på straffespark, og kampen blev afsluttet på aller fineste vis af De Blå med et solomål af Jonathan Mortensen. Han blev kampens FIF’er.

- Jeg synes helt bestemt, det er en fortjent sejr. Drengene er spildominerende gennem hele kampen og afslutter med et fantastisk solomål, fortæller Mike Hermansen.

Nu står drengene til at løbe med sejren i den splinternye Jammerbugt Liga. Sidste og afgørende kamp venter dem 19. juni mod Gjøl Boldklub.