Theis Høegh Damholdt sender et frispark op i vinden. Foto: Kasper Mølbæk

Tabte trods fanorkester og godt spil

Drengene slutter dog trods alt blandt de otte bedste hold i Nordjylland

01. november 2018 kl. 14:43

Drengene fra Fjerritslev Skole tabte kvartfinalen i Nordjylland i torsdags da de tabte 3-0 til Nibe Skole. Mange elever fra skolen var på stadion og heppe på holdet sammen med skolebandet der havde taget opstilling og gjorde deres til at skabe god stemning til kampen, selvom der var koldt i den stride vind, der blæste på langs af banen.

Den kraftige vind skulle vise sig at blive en svær modstander. Nibe startede i medvind og fik dermed presset Fjerritslev godt tilbage på banen, der forsvarede sig godt, men dog havde visse vanskeligheder med at få spillet flyttet fremad. De enkelte gange det lykkedes viste Fjerritslev gode takter og fik sig spillet frem til rimelige chancer - dog uden at få scoret.

Den stride vind blev medvirkende til Nibes første scoring efter 25 minutter, idet en presset clearing endte med at give et hjørnespark, som endte med en flot hovedstødsscoring fra Nibe. Sidst i halvlegen var der gode takter fra Fjerritslev, så da der skulle fløjtes op til 2. halvleg, var det derfor med gode forventninger om, at kunne udnytte medvinden til at Presse spillet op på Nibes halvdel. Det skete bare ikke for alvor, så da Nibe efter 10 minutters spil scorede til 2-0 efter et indlæg fra højre, begyndte spillerne at tabe modet. Nibe fik mere og mere spil og havde et stolpeskud inden de lukkede kampen med scoringen til 3-0.

Fjerritslev Skole sluttede dermed blandt de 8 bedste hold i Nordjylland. Kampens fairplay-pris gik til Theis Høegh Damholdt og fidusen til Yannick Kamara.