Vejret var med det sjette Tranum Hjerteløb

Motion: 97 løb med - både lokale og løbere helt fra Frankrig

08. september 2019 kl. 08:00

Med sol og godt humør blev Tranum Hjerteløb skudt i gang for 6. gang. 97 friske løbere, hvoraf en del havde været med fra det første løb. I år kunne Tranum Hjerteløb igen byde velkommen til lokale og udenbys løbere samt en enkelt løber fra Frankrig, der havde valgt at bruge Tranum Hjerteløb som begyndelsen for sit løbeprojekt, der med sponsor støtter cancerforskning i hjemlandet.

Varmen og den manglende vind stillede store krav til løberne, der virkelig havde behov for at forsyne sig ved depotbordet, hvor der ikke mindst var stor afsætning på drikkevarerne.

Efter de gennemførte runder, halv- og hel maraton hyggede løberne sig med veltillavet grillmad og salat samt kaffe og kage. Efterfølgende blev det fra løbernes side udtrykt stor tilfredshed med både ruten og arrangementet.

Ikke færre end 20 sponsorer havde i år støttet løbet, og 15 af disse sponsorater var gaver til løberne.

- Det er dejligt hvert år at møde så megen velvilje og støtte til vores løb, siger formanden for Tranum Borgerforening Grethe Bundgaard Christensen.

Nummer 1 i maratondistancen var Jacob Skjoldgaard Sørensen fra Randers, som også var vinder i 2018. Vinderne af halvmaraton blev Amalie Hauge Bengtsson, Nørresundby og Søren Jacobsen fra Hune, der alle tre fik gratis løbenummer til næste år Tranum Hjerteløb 22. august.