Bo Zincks mandskab har blot hentet et point i de seneste tre kampe. Arkivfoto: Lars Pauli

Jammerbugt mistede førstepladsen efter lussing i hovedstaden

Jammerbugt FC tabte klart til Frem og ligger nu ikke længere på oprykningsplads

27. marts 2021 kl. 17:01
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:39

FODBOLD: Med et 0-3-nederlag på udebane til Boldklubben Frem mistede Jammerbugt FC lørdag førstepladsen i 2. divisions pulje 1.

Med nederlaget til Frem har Jammerbugt blot hentet et point i de seneste tre kampe. Seneste sejr var 6. marts, hvor netop Frem blev besejret med 5-2 i Pandrup.

Den dårlige stime betyder, at B93 nu har overtaget den oprykningsgivende førsteplads et point foran Jammerbugt FC, der dog har en kamp i hånden.

Frem grundlagde lørdagens sejr, da Andreas Smed efter 13 gjorde det til 1-0, og den føring blev fordoblet i første halvlegs døende sekunder, da Glenn Rask kom til at score i eget net.

Jammerbugts forhåbninger om et comeback forduftede 10 minutter inde i anden halvleg, da Paul Ngongo cementerede hjemmeholdets overbevisende sejr.

Næste opgave for Jammerbugt FC er på torsdag ude mod Brabrand.